Algemene informatie

Dank voor uw interesse in onze stacaravan Pluk de Dag – locatie Recreatiebospark De Reehorst te Vorden, gemeente Bronckhorst.

Particuliere verhuur, reserveringen uitsluitend via eigen website: www.Pluk-de-Dag.nl Voor informatie / vragen kunt u ons per e-mail bereiken: contact formulier

Onze stacaravan is gelegen in een gemoedelijke & sfeervolle bosachtige omgeving, volop rust & privacy. De stacaravan staat gesitueerd op een zeer ruime kavel ca. 380m2 (!), incl. een groot terras & parkeergelegenheid op eigen terrein. U komt hier voornamelijk om te onthaasten … rustieke natuurbeleving als basis. De royale aanwezigheid van vogels, soms een eekhoren … verwelkomen u in de ochtend.

Indeling stacaravan: woonkamer & open keuken, badkamer, toilet (separaat), hoofd slaapkamer plus een aparte tweede kamer (kinderbed / berging). De stacaravan beschikt over een 2-tal bedden hoofd slaapkamer, één kinderslaapbed (80/160). De accommodatie is dus met name geschikt voor 2 volwassenen & 1 kind of 1 volwassenen & 2 kinderen.

Op het eigen terrein mag er tevens een (eigen) tent bijgeplaatst worden – bijzonder leuke ervaring voor kinderen of de komst van een logeetje 😉 geen probleem ! Geef dit wel aan bij uw boeking. Als er vrienden of gasten een nachtje blijven slapen zitten hier ook kosten aan.

Bij uw reservering is beddengoed & keukenlinnen e.d. inbegrepen, u dient zelf zorg te dragen douche/badkamer linnen. Op de Reehorst is op loopafstand (<10m) een wasserette en zo nodig ook een wasdroger aanwezig. De stacaravan beschikt over een eigen aansluiting voor internet (glasvezel) / WiFi 5GHz. Prijzen website zijn incl. toeristenbelasting, mogelijkheid van één huisdier, internet (glasvezel). Gebruik van gas/water/elektra op basis van realistisch verbruik [ meterstanden ]. Het roken in de stacaravan is niet toegestaan !

In de nabijheid van <25 meter is er een speelweide & zwembad voor de aller kleinste bezoekers. Tevens is er een bosrestaurant / bezorgen&afhalen: www.BosrestaurantdeReehorst.nl

Het publieke Zwembad Vorden bevindt zich op ca. 1000m (!) … de perfecte combinatie voor ouders & kinderen, rust & privacy rondom de accommodatie -> een groot buiten zwembad als vertier voor de kinderen. Info: Zwembad Vorden

Op ca. 750m gelegen bevindt zich De Vijfsprong. De Vijfsprong is een biologisch-dynamisch agrarisch bedrijf. Het bedrijf heeft een EKO-keurmerk, maar is ook DEMETER gecertificeerd. De Vijfsprong bestaat uit een melkveehouderij, is actief op het gebied van akkerbouw en tuinbouw, en heeft een eigen zuivelverwerking en een winkel. De producten van De Vijfsprong worden verkocht in de boerderijwinkel op het erf. Daarnaast kun je hier ook vrijwel alle andere dagelijkse biologisch-(dynamische) boodschappen vinden. www.UrticaDeVijfsprong.nl


Uw reservering is pas definitief na aanbetaling van een voorschot bedrag. Bij de vaststelling van het voorschot wordt 50% van het verschuldigde bedrag huurovereenkomst & een borg á € 100,- inrekening gebracht. U ontvangt aansluitend aan uw boeking een iDEAL transactie voorstel.

Bij annulering vervalt in beginsel het recht op restitutie voorschot, behoudens onvoorziene omstandigheden / uitzonderingen zoals bijvoorbeeld bij ernstige ziekte of onverhoopt overlijden (familieleden). Bij een annulering vindt er uiteraard wel restitutie plaats van de vooruit betaalde borg.

Restant verschuldigde bedrag huurovereenkomst, dat wil zeggen overige 50% & verplichte schoonmaakkosten (+/- huisdier) dient uiterlijk 4 weken voor aanvang huurperiode te zijn voldaan. Nadat u bent uitgecheckt vindt er een eindinspectie plaats, het recht op restitutie borg zal binnen 3 werkdagen plaatsvinden.

Bij een reservering binnen 4 weken aanvang verblijf, of bij een totaalbedrag reservering t/m € 250,- (excl. borg) is de aanbetaling overeenkomstig het volledige bedrag.

In z’n algemeenheid geldt, bij constatering van schade / vermissing of anderzijds dient u terstond contact op te nemen met de verhuurder: +31(0)6 208 96 842

Bij uw reservering wordt u om uw BSN verzocht (niet verplicht), dit is louter om u (eventueel) als rechtmatige huurder te kunnen verifiëren. Dit draagt bij aan de veiligheid van alle gebruikers op het Recreatiebospark de Reehorst te Vorden.

Note: de huur is gebaseerd op een standaard huurtarief per periode, eventuele correcties voor laag- of hoogseizoen worden automatisch meegenomen in het reserveringsvoorstel. Bij een aaneengesloten reservering van 14 / 21 / 28 dagen een korting van resp. 10% / 15% / 20% ✔️ over de standaard huurprijs, voorwaarden startdag: vrijdag. U kunt onze vakantiewoning voor maximaal 4 aaneengesloten weken huren, alleen voor recreatief gebruik – tijdelijke vervangende woonruimte of anderszins is niet toegestaan.

Speciale Early Bird deals: als je je reservering >90 dagen van tevoren voltooit, ontvang je standaard 15% extra korting bij gebruik van de kortingscode: earlybird

Dank voor uw vertrouwen, met vriendelijke groet,
Joachim Sabri Akkul – Bijenhof & Kim Bijenhof – Akkul.

www.Pluk-de-Dag.nl / reservering@Pluk-de-Dag.nl / +31(0)6 208 96 842

www.Pluk-de-Dag.nl / RABO-bank NL95RABO0198174292

International