Beschikbaarheid

Onze stacaravan is enkel te huur voor recreatief gebruik, dat wil zeggen dus ook uitsluitend te huur voor kortere periodes, bestemming: vakantie & recreatie. Tijdelijk vervangende huisvesting of anderzijds is niet toegestaan.

Basis verhuur volle week: vrijdag t/m vrijdag – 7 nachten

Basis verhuur midweek: maandag t/m vrijdag – 4 nachten

Basis verhuur weekend: vrijdag t/m zondag – 2 nachten

Basis verhuur lang weekend: vrijdag t/m maandag – 3 nachten

Inchecken op de dag van aankomst vanaf 15:00h & uitchecken op de dag van vertrek voor 10:00h. Het recreatiebospark De Reehorst is tijdens hoogseizoen de gehele dag geopend.

Eind schoonmaak verhuur is verplicht voor elk gebruik / verhuur á € 50,- Huisdieren zijn toegestaan, dat wil zeggen: max. 1 hond – extra schoonmaakkosten á € 35,-

Er wordt vooraf een borg gevraagd van € 100,- bij constatering van schade / vermissing of anderzijds dient u terstond contact op te nemen met de verhuurder: +31(0)6 406 82204

Bij een reservering van 2 weken aaneengesloten ontvangt u 10% korting op de basis huurprijs van onze accommodatie, voor 3 weken 15% en voor 4 weken 20%. De basis huurprijs is de prijs die wij hanteren buiten het zogenaamde hoogseizoen om. In het hoogseizoen of overige bijzondere dagen door het jaar heen hanteren wij een toeslag op onze basis huurprijs. U kunt onze stacaravan maximaal voor 4 weken aaneengesloten huren, hierbij geldt enkel voor recreatief gebruik – tijdelijk vervangende huisvesting of anderzijds is niet toegestaan.

NOTE: For information regarding international reservations: international reservation