www.FamilyStay.nl

Familie verblijf: stacaravan Pluk de Dag – Recreatiebospark Vorden

www.FamilyStay.nl

WELKOM – Dank voor uw interesse in onze stacaravan Pluk de Dag – locatie Recreatiebospark De Reehorst te Vorden, gemeente Bronckhorst.

Onze stacaravan is enkel te huur voor recreatief gebruik, dat wil zeggen dus ook uitsluitend te huur voor kortere periodes, bestemming: vakantie & recreatie.

Indien u op familie bezoek wilt in onze mooie Achterhoek kunt u gebruik maken van onze stacaravan Pluk de Dag. Soms is het niet mogelijk of haalbaar dat u bij uw eigen familie in huis verblijft. Een eigen verblijf in een gemoedelijke & sfeervolle bosachtige omgeving, volop rust & privacy kan dan een uitkomst bieden.

In de nabijheid van <25 meter is er een speelweide & zwembad voor de aller kleinste bezoekers. Tevens is er een bosrestaurant / bezorgen&afhalen:  https://www.bosrestaurantdereehorst.nl/

Indien u voornemens bent om met enige regelmaat / frequentie gebruik te willen maken van onze stacaravan Pluk de Dag, is het mogelijk om hier een vaste afspraken over te maken. U kunt dan zorgeloos genieten van uw bezoek aan de Achterhoek. Onze stacaravan is voor maximaal 4 weken aaneengesloten te reserveren.

Voor informatie / vragen kunt u ons per e-mail bereiken: contact formulier

Dank voor uw vertrouwen, met vriendelijke groet,
Ferdinand van Alen & Marlies van Alen – Meenks.

www.Pluk-de-Dag.nl / welkom@Pluk-de-Dag.nl / +31(0)6 406 82204